keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Inspiraatiota herkkusuille... tulevaa kesää odotellessa

Restaurant in neristan Chef´s sandwich – fried fillet of beef, garlic butter with goat cheese toast and green salad



Näissä maisemissa ruoka maistuu aina

Maistuvaa mökkiruokaa. Lohta  a'la pappa ja lisukkeet ala lapsenlapsi

Muggen kahvilassa syntymäpäiväaamiaisella Tukholmassa
Viinibaarin tapaksia mitä minä ja ystäväni rakastamme. Normaalisti annokseen kuuluisi ehdottomasti hyvää puna- tai valkoviiniä kyytipojaksi. Lautasella fetamoussea, pannacottaa, paahtopaistia, skågen leipää, sipulirenkaita friteerattuna valkosipulimajoneesin kanssa

Annos ehkä näyttää rahvaanomaiselta, mutta maku oli erinomainen. Varsinkin miehiseen makuun, yhdessä kylmän oluen kanssa nautittuna hellepäivän kruunaamiseksi.

Illtapala a'la Elba.

Aitoa vaniljajäätelöä, marjoja ja jokin alkoholipitoinen mousse. Syntymäpäivä jälkiruokani. Annos suorastaan suli suussa, eikä vain siksi että se sisälsi  jäätelöä :)

Nämä kelluvat rautakapistukset pitävät sisällänsä hyviä kokkeja ja raaka-aineita maistuvalle ruoalle...

Tällaista näkymää voi hyvinkin nautiskella viinin kera Tukholman vesillä lämpimän kesäillan lopuksi.

Olen täynnä energiaa kiitos siitä kuuluu tänään auringolle joka lupailee jo tulevaa kesää, eiliselle liikunnalle ja läheiselleni! Siksi siis toteutankin hänen toiveen ja laitan tänne hänen toivomiensa herkkujen kuvia ja maisemia missä näitä loistavia ruoka-annoksia on nautittu edellisinä kesinä :)

2 kommenttia:

  1. Näytäpä herkulliseltä, nam :9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niin ihania herkkuja, että tässähän oikein nälkä tulee! Nyt alkoi kyllä maha kurnii..

      Poista

On ihanaa saada palautetta ja kuulla mielipiteitä, kiitos kun kommentoit!